Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، آیت الله امامی کاشانی در خطبه‌های نماز جمعه اول شهریور تهران، با اشاره به آیه الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی اظهار کرد: در این دو واژه اکملت و اتمتت به دو نکته اشاره شده است. خدای متعال در مورد ماه مبارک رمضان می فرماید اگر مریض بودی یا مسافر بودی، در سال آنچه در ماه رمضان نگرفت را قضا کند، زیرا غرض اکمال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ۱۰ روز هم روزه بگیرد روزه نتیجه ای نسبت به ۱۰ روز دارد نه یک ماه. کلمه اکمال وقتی نتیجه دارد که همه باشند. ماه مبارک رمضان اگر از طلوع فجر تا مغرب روزه گرفتیم ولی یک ثانیه از آن را روزه نگرفتیم همان ثانیه تمام روز را از بین می برد به همین دلیل کلمه اتمام نعمت یعنی وقتی دین نعمت خود و اثر خود را داشت آن دین اثر گذار است.

خطیب نماز جمعه تهران عنوان کرد: اگر بنا شد آبی زلال و گوارا را در نظر بگیریم، اگر از چشمه بنوشیم به آب خوب و نعمت خدا رسیدیم ولی اگر سر یک فرسخی، آب در جوی ها آمد، اشخاص بودند و لباس کثیف شستند و گرد و خاک ریختند متوجه می شویم آبی است گندیده. چرا کثیف شد؟ زیرا آب چشمه نیامد و نعمت آب از دست رفت. پس نوشیدنی وقتی تمام نعمت است که در تمام جهت آب باشد. در نعمت باید تمام آنچه که مربوط به یک شیء است باشد.

وی با بیان اینکه ولایت نعمت است خاطرنشان کرد: نبوت، ولایت و امامت یک حقیقت است. به قول شیخ شهاب الدین سهروردی گفته می‌شود ولایت و امامت، کتاب و سنت در آسمان‌ها یکی بود و روی زمین دو تا شد. اینها در عالم غیب یک حقیقت بود. واقع هم همین است. متن و تفسیر یک کتاب یکی است. اگر کسی کلامی گفت و آن کلام روشن نبود و شخصی آن کلام را روشن کرد، کلام همان است که مبهم بوده و حالا روشن شده است. پیامبر (ص) مامور ابلاغ وحی و امیرالمومنین(ع) مامور تبیین وحی است. آنچه مهم است این است که باید از نعمت ولایت که بزرگ‌ترین نعمت است بهره برد. بهره نعمت، همان هماهنگ بودن و در ارتباط بودن با ولی خدا است. همه چیز را باید با نعمت ولایت مقایسه کرد و تراز گرفت. معنای عید غدیر و ولادت موسی بن جعفر(ع) و ائمه و شهادت‌ها و وفات‌ها همین است. اگر نسبت به ولایت غفلت شود اصل دین از دست رفته است.

امامی کاشانی افزود: پیر شدن در بدی‌ها خطر بزرگی است. ایام عاشورا نزدیک است، مجامع ما و صدا و سیما که دستش باز است حرکات و الفاظ افرادی مانند مسلم بن عقیل را نمایش بدهد که صدها بار از مداحی‌ها و کف زدن و سینه زدن‌ها ارزش بیشتری دارد. باید زندگی اهل بیت علیهم السلام را به نمایش گذاشت.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه‌های دوم نماز عبادی_ سیاسی جمعه این هفته تهران تصریح کرد: در دیدار دولت محترم جمهوری اسلامی با رهبر معظم انقلاب نکات بسیار آموزنده و مهمی در فرمایشات ایشان هست. ایشان به رونق اقتصاد و نجات کشور از فقر توصیه کردندو فرمودند نه مثل کشورهای سرمایه داری مانند آمریکا که سرمایه داران یک طرف و فقرا و خاک نشینان یک طرف. نکته  اینجا است که سرمایه گذاشتن و تولید کردن کار ایجاد کردن البته که به دنبال کسب سود است اما باید دید سرمایه داشتن و ایجاد کار برای چه صرف می‌شود. به در آمد نگاه نکنید، به کار نگاه کنید.

وی افزود: از طرفی هم دولت هم نسبت به سرمایه گذار باید توجه کند آنچه که  قوانین و مقررات دست و پا گیر است و موانع را بردارد و امنیت در کشور زیاد شود، در این صورت سرمایه دار از سرمایه‌اش استفاده می‌کند و کار و اشتغال زیاد می‌شود. از طرفی هم به دولت کمک می‌شود زیرا مالیات و خمس و زکات دادن کمک است. در اینجا همه کشور توانگر می‌شوند. اگر کسی که کارخانه دار بود و در سفره‌اش دو خورشت بود کارگر قطعا یک خورشت دارد. مقصود این است که در کشور فقر وجود نداشته باشد. باید از اقتصاد کشور مراقبت کرد و جلوی احتکار را گرفت. اگر انسان ذره‌ای دین داشته باشد و ولایت داشته باشد و بویی از امام و ولی مومنین برده باشد پول را به خارج نمی‌فرستد و احتکار و گران فروشی نمی‌کند.

وی در ادامه فسادها را نشان دهنده غفلت انسان از خدا دانست و گفت: برای اینکه فرهنگ اسلام رشد کند باید قبلا یک کاری کرد و آن کار رصد کردن اخلاق‌ها و رفتارها است. یعنی مراکز علمی‌ای که می‌توانند آمار تهیه کنند بگوید امسال مسجدها چگونه بود. نمازهای جماعت در دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها و ... چطور بود؟ حجاب چطور بود؟ اگر به مساله حجاب توجه نشده است چه باید کرد و برای دادن تقوا به دختران و زنان اسلام چه باید کرد؟ یا بررسی شود ربا کاری کم شده یا زیاد؟ دروغ کم شده یا زیاد؟ کسانی که حکم باطل صادر می‌کنند در قضا و غیرقضا چطور است؟ یک آمار علمی و فنی لازم است که بشود روی آن تکیه کرد و مسئولان اخلاق روی این آمار کار کنند و بگویند چه باید کرد. صدا و سیما افراد بلد را بیاورند تا برای مردم صحبت کنند. الان باید در این کشور به اخلاق توجه کرد.

امامی کاشانی بیان کرد: نکته دیگر در فرمایشات مقام معظم رهبری، اشاره به صنعت دفاعی است. وزارت دفاع و دست اندرکاران چند سال پیش محضر ایشان بودند و ایشان گفتند در مورد مسائل دفاعی فکر و طراحی کنید و دیدیم شب گذشته پدافند باور را، اسم این پدافند باور است تا باور کنید می‌توانید و قدرت دارید در برابر دشمن استقامت کنید. دشمن خیال می‌کند مردم دست از انقلاب بر می دارند. در صورتی که ملت ما به آینده نگاه امیدوارانه و با ایثار دارند. دست اندرکاران هم باید برای مردم فکر و تامل کنند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: این مقاومت در نهج البلاغه امیرالمومنین است. آمده است لشکر موجب می شود طوایف در آرامش زندگی کنند و مردم در امنیت باشند. امروز کشور با مقاومت به اینجا رسید. ترامپ! تو خودت ابله هستی. اقمارت ابله هستند ولی جمهوری اسلامی قوی و شجاع است. رهبر انقلاب و امام راحل این شجاعت را با پیروی از اهل بیت در ملت ما تزریق کردند.

وی با بیان اینکه نکته دیگر در فرمایشات مقام معظم رهبری بود در رابطه با خانه و اهل بیت(ع) به عنوان روز خانواده است، عنوان کرد: خانه باید آرام باشد. خانه جای امن است و زن و شوهر باید امنیت را در خانه زیاد کنند. خلاف گویی به یکدیگر حرام است. باید امنیت باشد تا بچه‌ها تربیت شوند. داشتن فرزند موجب گرم شدن خانه است. پیامبر اکرم (ص) فرمودند من افتخار می‌کنم به ملت‌ها و امت خودم. بنابراین هرچه امت محکم‌تر و قوی‌تر و جمعیت بیشتری معترف به دین باشد در دنیا اثرگذاری بیشتری دارد. توصیه من به خانم‌ها این است که خانه‌داری و تربیت فرزند را فدای کار اداری و درس خواندن نکنید. نمی‌گویم درس نخوانید و کار نکنید ولی تربیت اولاد در اولویت است. آنهایی هم که در این شرایط چند فرزند دارند موجب رحمت خدا هستند.

کد خبر 452462 برچسب‌ها نماز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۹۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟

درحالی با گذشت بیش از یک‌سال از آزمون سردفتری، مسؤولان ذی‌ربط وضعیت نهایی پذیرفته‌شدگان را به مصاحبه علمی مشروط می‌کنند که طبق قانون صلاحیت علمی پذیرفته شدگان با آزمون تائید می‌شود و نیازی به مصاحبه نیست.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سال 1401 و بعد از یک وقفه 4 ساله آزمون سردفتری برگزار شد. پیش از این سازمان اسناد و املاک کشور که با ایجاد محدودیت در صدور مجوز و پذیرش سردفتران، انحصار را در این عرصه رقم زده بود، با تصویب قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار ملزم به برگزاری آزمون سالانه و شکستن انحصار شد.

 

طبق قانون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون سردفتری و دفتریاری اقدام کند. داوطلبانی که حداقل 70 درصد امتیاز آزمون را کسب کنند به ‌عنوان پذیرفته ‌شده، جهت طی مراحل مقتضی به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور معرفی می‌شوند.

 

بنابراین، آنچه در قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مشخصا به آن اشاره شده، تنها انجام آزمون کتبی و برگزاری آن در هر سال است. یعنی آزمایش شرکت‌ کننده از طریق آزمون کتبی با در نظر گرفتن درصد نمرات اعلام شده و در نهایت تایید صلاحیت عمومی آن مد نظر بوده و شرط دیگری لحاظ نشده است.

 

اما به نظر می‌رسد قرار نیست انحصار موجود در صدور مجوز سردفتری به راحتی شکسته شود، چرا که بعد از برگزاری آزمون، سازمان ثبت اسناد کشور با انتشار آئین‌نامه‌ای به بهانه عدم صلاحیت علمی پذیرفته‌شدگان، شرط مصاحبه را برای صدور مجوز سردفتری اضافه کرد. این اتفاقات در شرایطی رخ می‌دهد که پذیرفته‌شدگان از صلاحیت لازم برخوردارند.

 

سازمان ثبت به قانون تمکین کند

حامد دهقان، خبرنگار حقوقی و کارشناس حقوقی با اشاره به اینکه بحث انحصار مجوز سردفتری سال‌هاست که مطرح است، در این باره گفت: «ما از سازمان سنجش آموزش کشور داده‌های آزمون سردفتری را استعلام کردیم، برابر جوابیه ارسالی بالاترین تراز آزمون 10 هزار بوده است که نشان می‌دهد سوالات آزمون سردفتری از سطح بالایی برخوردار بوده یا استاندارد نبوده است و نمره اکثریت قبول شدگان بین تراز 7 تا 9 بوده است که نشان می‌دهد کسانی که قبول شدند از حداقل های لازم جهت ورود به شغل سردفتری برخوردار هستند و ادعای برخی از مسؤولان کانون سردفتران که می‌گویند کسانی که قبول شدند صلاحیت ندارند مورد تردید است.»

 

دهقان افزود: «حدنصاب مقرر در قانون تسهیل مجوزهای کسب و کار برای جذب سردفتر استاندارد است و در زمان تصویب در مجلس بصورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته است و با توجه به داده‌های آزمون سردفتری، پذیرفته‌شدگان حداقل‌های لازم برای اخذ حکم سردفتری را دارند.»

 

دهقان در ادامه افزود: «برابر مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی عدم اتصال سازمان ثبت اسناد و املاک به درگاه ملی مجوزها جرم انگاری شده است و اگر بدون دلیل از صدور مجوز الکترونیکی خودداری شود، مجازات حبس دارد (شورای نگهبان تأئید کرده و در انتظار ابلاغ هستیم). باتوجه به اینکه مجلس شورای اسلامی هم مصوب کرده است که صدور مجوز سردفتری باید در درگاه ملی جوزها انجام شود و اخیرا هم رئیس محترم قوۀ قضائیه سند تحول و تعالی قوه قضاییه را هم ابلاغ کردند، سازمان ثبت اسناد باید به درگاه ملی مجوزها متصل شود و صدور مجوز سردفتری هم باید الکترونیکی شود تا مجوز سردفتری شفاف شود.»

 

کارشناس حقوقی در پاسخ به این سؤال که چه کسی باید پاسخگوی پذیرفته‌شدگان معترض باشد؟ گفت: «قاعدتاً سازمان ثبت اسناد باید پاسخگو باشد. باتوجه به اینکه ما در روزهای پایانی مجلس یازدهم هستیم و سال گذشته نمایندگان درگیر انتخابات و لایحه بودجه و برنامه هفتم بودند و موضوع سردفتری به فراموشی سپرده شد که بعد از ابلاغ قانون طرح تامین مالی و زیرساخت موضوع تاخیر در صدور مجوز سردفتری پیگیر خواهد شد و از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کنیم.»

 

دهقان درباره ادعای دیگر کانون سردفتران مبنی بر درآمد نداشتن، گفت: «اگر واقعاً کانون سردفتران مدعی است که سردفتران درآمد ندارند، اشکالی ندارد صورت‌های مالی‌شان را منتشر کنند. باتوجه به اینکه کانون سردفتران تکلیف دارد داده‌های ترازهای مالی را هرساله در پایگاه اطلاع‌رسانی در اختیار عموم قرار بدهد گاهی اوقات مشاهده می‌کنیم که این اتفاق نمی‌افتد، و علیرغم اینکه چند دفعه مکاتبه کردیم تاکنون صورت های مالی را منتشر نکردند که این اقدام غیرقانونی را از مراجع نظارتی پیگیری کرده‌ایم.»

دیگر خبرها

  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • ظرفیت فضای صدور احادیث در توسعه فقه اجتماعی بررسی می شود
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • معترضان جنگ غزه ساختمان هامیلتون دانشگاه کلمبیا را تصرف کردند/ خاطره جنگ ویتنام زنده شد
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز